Om Robin Hallsten

Om Robin

Jag är “Sonen” i duon. Född -92 och brinner för personlig utveckling, att inspirera andra till att växa och att ständigt kliva utanför min komfortzon för det är verkligen där vi växer. Jag är utbildad livscoach och yogalärare. Jag driver också egen podcast (The Robin Hallsten Experience), håller i egna events och föreläser kring att gå utanför komfortzonen och om psykisk ohälsa där jag delar med mig om min historia. Utan den otroliga ångest och rädsla jag hade när jag var yngre så hade inte min hunger varit densamma för att utvecklas. Anledningen till att jag gör detta projekt är för att jag själv har letat och letar fortfarande efter sätt att växa och mogna i min egna manlighet och mitt tillvägagångssätt till livet, för det finns aldrig något stopp för hur mycket vi kan lära oss och växa. Jag har insett ju mer jag föder min egen inre flamma desto mer kan jag tända andras gnistor, det finns så mycket potential ute i världen som bara ligger på en bråkdel av vad de egentligen skulle kunna vara. Jag vill vara den gudomliga gnistan för andra.
Genom åren har jag funnit inspiration i många mäns resor genom deras liv. Jag har insett att man kan absolut inte lära sig allt från sin pappa. Vi behöver en stam av män som kan lära oss saker kring manlighet och vad mogen manlighet verkligen är. Jag ser att det finns en stor avsaknad av positiva manliga förebilder generellt sett i samhället just nu och det är varken bra för män eller kvinnor. Vad jag har kommit på med de män som jag följer och tagit inspiration från är att de är äldre med visdom, sårbara, autentiska, följer ett högre syfte och är av service till världen genom att dela med sig av deras vinster och förluster, framgångar och nederlag.

Elliott Hulse
Min största manliga förebild, introducerade mig till Osho meditationer och bioenergetics, har gett mig inspiration och boktips i mängder genom åren. Håller i eventet “Grounding Camp” där han blandar just aktiva meditationer med föreläsningar som jag starkt kan rekommendera att åka till för att utveckla sin inre essens och öka kontakten till sitt inre.
www.elliotthulse.com

Joe Rogan
Min favorit podcast (The Joe Rogan Experience) där jag har hittat så mycket ögonöppnande kunskap och nytänkande människor, Joe Rogan är en av mina största förebilder, trots kändisskapet så håller han sig ödmjuk och nyfiken på att lära sig nya saker ständigt.
www.joerogan.com/

Paul Chek
Holistisk Livsstils coach och shaman som är otroligt klok. Har skrivit boken “Konsten att äta, träna och må bra” som är en fantastisk guide för hur du kan komma i inre balans med dig själv genom att kolla på kost, träning, sömn.
www.chekinstitute.com

Kaypacha – Tom Lescher
Grundare av astrologi-communityt New Paradigm Astrologi som introducerade mig till läran om planeterna och hur det påverkar oss personligen. En god vän som lärt mig mycket om balansen kring maskulint och feminint (Mars & Venus)
www.newparadigmastrology.com/

Paolo Roberto
En av få svenskar som jag tycker om att följa. Gillar hans tankesätt och sätt att attackera livet på, att han aldrig sätter några restriktioner på vem han är eller vad han kan åstadkomma. Är dyslektiker men skriver ändå en bok per år. Kan varmt rekommendera hans instagramflöde för daglig inspiration och motivation.
www.instagram.com/1paolo2/

Yahya Bakkar
Yayha har lärt mig vikten av att våga vara sårbar som man, han är också en fantastiskt inspirerande människa och världsklassig talare som verkligen lever med hjärtat på sin ärm.
www.yahyabakkar.com

Preston Smiles
Motiverande coach som med sin sårbarhet och vilja att följa sin sanning och kärlek i livet ger plats till fler andra att göra detsamma.
www.prestonsmiles.com

Rich Roll
Vegansk ultralöpare som har inspirerat mig till att springa längre och snabbare. Hans öppenhet kring sitt tidigare missbruk och de ständigt intressanta gäster han har på sin podcast (The Rich Roll Podcast) är otroligt bra.
www.richroll.com

Aubrey Marcus
En av de mest öppna och ärligaste männen man kan hitta. Kallar sig själv för “krigarpoeten” och delar med sig allt från sina djupaste sår, sin öppna relation och hans äventyr inom den psykadeliska världen. Rekommenderar hans podd “Aubrey Marcus Podcast”.
www.aubreymarcus.com

Chrisopher Ryan
Författaren bakom boken “Sex At Dawn” som är väldigt intressant och han har också en fantastisk podd som heter “Tangentially Speaking”.
www.chrisryanphd.com

Brian Rose
Grundaren av podcasten London Real där han intervjuar människor från alla sorts fält. Delar öppet med sig av sig själv samtidigt som han får ut det bästa av sina gäster.
www.londonreal.tv

Tim Ferriss
Driver en av mina favorit poddar (The Tim Ferriss Show).
www.tim.blog

Lewis Howes
Har skrivit boken “The Mask Of Masculinity” som handlar just om manlighet och de masker som vi går runt och bär på. Har också podden “The School Of Greatness”.
www.lewishowes.com

Russell Brand
Komiker som har podcasten “Under The Skin” som jag lyssnar på.
www.russellbrand.com

JP Sears
Mest känd för sina filmer kring “Ultra Spiritual” men det finns otroligt mycket djup i hans podd “Awaken With JP”.
www.awakenwithjp.com

David Goggins
Före detta Navy Seal soldat som är bland dom tuffaste människorna på denna planet. Rekommenderar hans bok “Can’t Hurt Me”
www.davidgoggins.com