Om Eric Lebert Hirvi

Om Eric

Jag har arbetat med hälsa i över 25 år på olika sätt, över 12 år med reflexologi.
Utlandsboende och digital nomad sen 2005. En inspiratör som coachar i personlig utveckling, karriär, finans, livsstil och självfokus. En ung man i ¨medelåldern¨ som inspireras av andra som vågar tänja på gränserna med sina drömmar och visioner. Jag vill själv påverka och inspirera andra till att göra det ovanliga och det för att jag känner mig lite ovanlig själv. Jag ser möjligheter och vill utveckla livet i sammanhang som är gynnsamma för människans och jordens bästa. Jag är ursprungen ur en annorlunda familj med finskt påbrå och 7 syskon. Numer stor släkt och en salig blandning av vänner. Jag har aldrig varit nöjd med varken boplats eller arbete tills den dag jag överraskade mig själv och flyttade utomlands. Där fann jag mitt hem i mig själv. Där i omställningen och på resan kom jag liksom hem. Vi har en ny dag varje dag och med den följer nya möjligheter.

Kennedy, Palme, Mandela, Rocky, Snowden och fler som verkligen vågar säga sanningen, gå emot etablisemanget och gå sin väg. Vågar tro på sig själva och ta motgångarna med en övertygelse om att de gör rätt och att saker blir bättre.

Dwayne Johnson – för sin strävan att lyckas och skapa ett starkt fokus för att nå sitt mål.
Både biffig och macho.

Arnold Schwarzenegger – för sin målmedvetenhet och sitt engagemang i styrkan att orka mer. Väldigt inspirerande!

Robert Broberg – för sin lekfullhet och ord-målar-konst. Finurlig man. Lyssna på hans musik och texter bara. Humoristisk och känslosam. Yep!

Min far Keijo – som trots svår uppväxt och sin finska trulighet ändå följde en viss dröm och startade om i livet. Jobbade hårt för att skapa harmoni och njutning i livet. På sitt sätt. Strävsamt och envist. Tydligt budskap: Lev aldrig på lånade pengar!

Kloka små barn – som ställer direkta och orädda frågor om livets händelser.

Mikael Niemi – som med sina böcker, sitt bildspråk och den inhysta dialekten i textform beskriver livets vemod och svängningar, humor och alldaglighet som vi alla kan känna igen. Livets karga verklighet. Den får mig att reflektera och mysa av livet.