Coaching

Coaching sker över Zoom eller Skype. Det spelar ingen roll om du vill ha hjälp med inre processer eller konkret hjälp framåt, vi utgår alltid från dina mål och intentioner. Det kan röra allt från väldigt konkreta frågor om din roll som man, arbete, pengar, eller djupare aspekter av din livsvision, dina hinder, personlig utveckling och frågor som du behöver få stöd i.
Upplägg för coaching och priser varierar utifrån hur många coachingar du bokar. Välj mellan 1, 3, 5, 10 eller 16 gångers coaching. För prisuppgift för de olika uppläggen kontaktar du bara någon av oss.

Eric

Med min coachning tar du dig från tanke till handling inom vilket livsområde som helst. Min specialitet ligger i att se de små stegen som leder till de stora förändringarna. Min erfarenhet av att ställa om i livet när det gäller ex ägande, boende, inkomster och prioriteringar är ett stöd för dig om du vill något mer i livet än där du är idag. Vill du förändra, lyfta din tillvaro inför framtiden så tar du det första steget med mig redan idag med garanterade resultat.

Coaching Mansrollen

Robin

I coachingen med mig så är jag där för din skull för att du ska ta dig framåt och för att du ska kunna bli en mer grundad man. Min roll som coach är inte att säga vad du ska göra utan att guida dig till dina egna svar som redan finns inom dig. Ibland är allt vi behöver små knuffar i rätt riktning för att skapa momentum för de stora förändringarna i våra liv. Jag är här för att tända din inre manliga gnista för att du ska kunna dela med dig av ditt inre personliga och autentiska ljus. Jag är här för att hålla dig ansvarig till dina egna löften och mål. Jag är här för att skina ljus på den potentialen som du har svårt att se själv.